Post BAKE OFF drukte

Zo eventjes BAKE OFF winnen, het is een aanslag op je vrije tijd. Ik dacht dat de rust nu wat zou weer keren. Niets is minder waar.

Ik wordt op dit moment wat overstelpt met vragen. Hierdoor zo goed als geen tijd meer gevonden om iets te posten op mijn blog. Mijn excuses.

Ik vertoef zo vijf keer op de boekenbeurs. Signeren, op de foto gaan. Vermoeiend, maar héél leuk om te doen. Een praatje kunnen slaan met mensen die ook een passie hebben voor het bakken. Héérlijk.

Ik ben er nog vrijdag 3 november vanaf 19.00 uur. Om 21.00 uur ben ik te bewonderen inde spiegeltent. Ik wordt er omringd door toch wel de vrouwelijke fine fleur van het koken, Sandra Bekkari, Dagny Ross Asmundsdottier, Ellen Charlotte Marie, Ilse D’Hooge. We brengen onze lievelingsboeken mee met onze leukste inspirerende recepten. Niet te missen.

Zaterdag 4 november kan je me vinden op stand 420 bij Manteau van 15.00 tot 17.00 uur. Een laatste keer ben ik er op zaterdag 11 november van 13.00 tot 15.00 uur.

Ook nog in november ben ik gastheer bij Miele. Naar aanleiding van een wedstrijd mag ik er ook drie keer enthousiaste thuisbakkers vergasten op een workshop.

Op zondag 19 november zijn we met de drie finalisten te gast op de Libelle winterfair. We maken er om 15.30 leuke marsepeinsnoepjes.

Op vrijdag 22 december is er nog een boekvoorstelling, met proevertjes, in de bibliotheek te Nazareth.

Op zaterdag 9 december doen we een actie voor Music for life met alle deelnemers en de jury van Bake Off. Daar vertel ik een volgende keer meer over.

Ondertussen is mijn bakboek overal te koop. Een boek zowel voor beginners as gevorderden. Naast de werkstukken uit Bake Off heb ik ook veel haalbare recepten uitgewerkt waarbij ook de beginnende bakker zijn of haar gading kan vinden. En weet, je gebak hoeft er niet altijd perfect uit te zien. De smaak en de gezelligheid van het samen proeven, daar gaat het om.

Hans